середу, 22 грудня 2021 р.

Техніка прямого удару ногою. Підготовчі вправи для новачків



Продовжую ділитися своїми напрацюваннями. Третє відео з курсу "Козацьке бойове мистецтво "Спас" для початківців". Може бути корисним для тих, хто таки хоче почати, для тренерів та керівників гуртків. Діліться з друзями ;) - а раптом комусь буде корисно.
 
Техніка прямого удару ногою - одне з перших питань, яке вивчається в бойових мистецтвах. Та, часто, уроки про те, як бити прямий удар ногою пролітають повз вуха учнів, які прийшли швидко навчитися битися. Як правильно бити - їх мало цікавить. І вони дійсно, для початку, досить непогано б'ють. 

Але це на початку. Бо згодом, вони виходять змагатися із суперниками вищого рівня і програють. І саме в цих поєдинках починають яскраво виділятися недоліки їхніх ударів ногами.

І тоді, якщо їм вистачає натхнення, вони починають робити вправи для ударів ногами, які дозволяють поставити правильну техніку. Зрештою, такий шлях зараз проходить більшість. І нічого нового у цьому немає.
 
У цьому відеоуроці зібрано підготовчі вправи, які дозволять поставити прямий удар ногою, його правильну техніку. Ці вправи - далеко не все, що можна робити для відпрацювання техніки. Але х однозначно варто виконувати новачкам. А які ви використовуєте вправи для постановки прямого ногою? Діліться в коментах.

Немає коментарів:

Дописати коментар