неділю, 19 грудня 2021 р.

Як поставити прямий удар рукою. Вправи для новачків


З чого почати, щоб поставити прямий удар рукою для початківців. Тренування, які можна робити самостійно вдома. Вправи, які дають відповіді на питання: як поставити удар з повного нуля. Причому, кожну вправу можна робити і окремо, протягом дня.

Урок від тренера, який уже 25 років практикує козацьке бойове мистецтво "Спас". З них - уже 18 років активної тренерської діяльності.

В цьому відео зібрано вправи, які учать складати кулак, правильно його ставити в момент нанесення удару рукою. В тренуванні є вправи, завдяки яким можна навчитися вкладати в удар масу свого тіла, швидко викидати руку, швидко забирати руку після нанесення удару, і, що не менш важливо - правильно стояти під час ударів.

Звичайно, що це далеко не всі підготовчі вправи, які можуть робити початківці. Але саме з такого тренування варто починати вивчення ударної техніки руками. Саме це є основою для навчання ударів у спортивних одноборствах.
 
Відео може бути цікаве як для початківців, які самостійно хочуть вивчати бойові мистецтва, так і для тренерів, які працюють з новачками.

Відеокурс знятий за підтримки управління молоді та спорту Рівненської ОДА в рамках реалізації конкурсу проектів національно-патріотичного виховання.

Немає коментарів:

Дописати коментар