неділю, 22 січня 2017 р.

Як зробити бутерброд. БородаТі рецепти





Неділя, привід навчити дітей готувати їсти. Дивимося видиво і робимо разом з дітьми ;) Якщо ідея з видивом і каналом цікава - поишрюємо ;)

Якщо ви зголодніли і не знаєте що поїсти - ось вам рецепт від спасівця Бороди і його каналу БородаТа Кухня. Підписуйтеся і поширюйте. https://www.youtube.com/watch?v=jEfm5PbLK5U



Як приготувати простий бутерброд? Сьогодні ми готуємо наш перший бутерброд. Що для цього треба: батон (можна купити уже нарізаний), твердий сир, ковбаса (ми взяли лікарську, але це на ваш смак), майонез, кетчуп (вибираєте який вам більше подобається). Ніж, дошка для нарізання, тарілка глибока, тарілка мілка, ложка чи виделка для перемішування і мікрохвильовка.
Нарізаємо батон, потім у глибоку тарілку видавлюємо майонез і кетчуп - це уже за смаком - як вам подобається і перемішуємо. Тоді на грубу тертку натираємо ковбасу і окремо натираємо сир. Соусом намазуємо хліб, на нього накладаємо ковбасу, а зверху - сир. Викладаємо ці бутерброди на велику тарілку і ставимо у мікрохвильову піч на 2 хвилини. Виймаємо і смакуємо. Смачного ;) Не забувайте дмухати! Якось іншим разом, розповімо про те, як зробити те ж саме у духовці.
Школа українських ютуберів, україномовний контент, українське відео для дітей і від дітей. Тобто відео нашої школи створено дітьми. Ми учимося створювати український продукт, ми учимося його поширювати. Ми розповідаємо про те, що нам цікаво і це може зацікавити таких же дітей, як і ми. Наша основна позиція - будь-що, але українською мовою. 
А іще - ви можете приєднатися до нас і отримати нашу підтримку у просуванні на ютубі. 
Отже, підписуйтеся на наші канали, коментуйте, ставте лайки, запрошуйте друзів. 
Більше про нашу діяльність можна дізнатися: 
Наш сайт: 
http://www.spas.rivne.ua/ 

Немає коментарів:

Дописати коментар