вівторок, 14 квітня 2020 р.

Шпагат. Розтяжка. Вправи





Сісти на шпагат - мрія багатьох. Тому багато цікавиться - як швидко сісти на шпагата. Розтяжка потрібна для тих, хто практикує не лише бойові мистецтва. Але в цьому відео ми розглянемо основні вправи на розтяжку саме для тих, хто практикує спортивні одноборства.

Одразу варто зазначити, що для ударів ногами на рівень голови не обов'язково сідати на шпагат. Для цього потрібна загальна гнучкість і відповідні підготовчі вправи. Але вправи на розтяжку - це складова частина занять різними бойовими мистецтвами. Так само і у козацькому бойовому мистецтві Спас.

Загальна гнучкість у одноборствах потрібна в першу чергу для того, щоб зменшити імовірність травматизму під час занять і змагань. Крім того, гнучкість покращує наше самопочуття. Саме тому вправи на розтяжку і гнучкість є важливими і вартими уваги у різних видах спорту.

Варто пам"ятати, що перед розтяжками необхідно зробити розминку і розігріти все тіло. І лише після цього можна приступати до розтяжок. Перед статичними розтяжками варто зробити динамічні - це махи ногами. І, виконуючи вправи, слід бути зосередженим і уважним, не згинати ноги, які тягнемо. Це дозволить нам уникнути можливих травм під час розтяжок.

Для тих, хто запитує як швидко сісти на шпагата - скажу так: це можливо, але дуже боляче і може призвести до багатьох травм. Воно вам треба? Виконуючи вправи на розтяжку, щоб сісти на шпагат, необхідно пам"ятати головний принцип занять спортом - поступовість. Не поспішайте, робіть усе своєчасно і регулярно, тоді усе у вас буде добре.

Немає коментарів:

Дописати коментар