понеділок, 14 січня 2019 р.

Перша дружина завжди глевка. Кілька слів на захист чоловіка


Був гарний вечір, придумалася кумедна побрехенька. Але смикнув мене нечистий перед сном фб та інсту полистати... Хаййомугрецьчерезпеньокколодукоромисло. І став я дюже лихим. Через цю світлину.

Куди не плюнь - жінки жаліються на чоловіків, розповідають як насилля вони терплять від чоловіків, як їм хамлять, всіляко знущаються, ображають... Кого з жінок не глянеш - лайно  всіляке шарять. Логіки - нуль.

Ну, хамити, то уже хамити. Як вам заголовок допису? Нє, а чого не поржать з нього, прикольний же заголовок, правда? Давайте з нього поржем? Ну так поширюють наші дівчатка такі світлини з цитатками - поржать типу.

Навіть якщо для поржать. Ви ж самі собі такими тупими ЧИЇМИСЬ (ХтоЗна чиїми) цитатами формуєте майбутнє життя. Ви собі таким чином програмуєте життя споживаючи подібні помиї. Більше того, помиї залішанські (нічого не бентежить? у них відношення до жінок гірше, ніж до худоби).

А потім плачетеся, що усі чоловіки козли, вони не розуміють жінок, вони їх ображають, вони чинять над ними насилля, вони їх не люблять... А кого любити? Голову набиту чиїмись тупими цитатами, непридатну для співпраці та ефективного співіснування? Чи тупі сценарії, які ви самі собі з дитинства закладаєте з допомогою мам, подруг, серіалів, глянців і тих же тупих цитат? Кого любити? Покажіть!!!

Чоловік жінку не розуміє? А ви колись пробували зрозуміти чоловіка? Собака дика (вжито в якості лайки, а не статевої ознаки ;) ), як про жінку, то є описано 1000 і 1 спосіб як зробити її щасливою-такою-пересякою. Як доставити жінці оргазм, описано у купі журналів-книжок-фільмів. Наукові дослідження проводилися цілі!!!

А де ви бачили, щоб подібне описувалося щодо чоловіків? Чоловіки це не люди? Ви ніколи не пробували зрозуміти що хоче чоловік? А ви хоч колись питали у чоловіків про це? Як думаєте, отримали правдиву відповідь?

То я вам скажу - вам збрехали те, що ви хотіли почути. Не розповість вам чоловік цього, бо ви всеодно не почуєте. Зауважу, що слухати і чути - це різні речі. Коли чоловік хоче з вам дійсно поговорити, ви в цей час літаєте паралельно в інших думках. От тільки не починайте. Ви ж навіть зараз уже не сприймаєте текст, ви уже думаєте купу думок. Зокрема яке хворе на голову це написало і хто його образив.

Відкрию вам величезну таємницю. Чоловік фізіологічно спроможний сприймати одночасно інформацію з одного джерела. Жінка - спокійно з п'яти. Зайдіть на ютуб, знайдіть Марка Гангора, "Мозок чоловіка і жінки". Для більшості це буде одкровенням. З цього можна поржати, можна поплакати, можна оскаженіти і прозріти - який (яка) я тупий (тупа). Подивіться дівчатка, і ви зрозумієте, що ви ніколи не чули і не розуміли чоловіків.

Ви кажете, що чоловіки пішли не ті? А де ви бачили тих жінок? Багато бачили? Подивіться по сторонах. Хто виховує чоловіків? Правильно - жінки. То на кого ви ображаєтеся? На чоловіків вихованих жінкою? Жінкою, яка так і не змогла навчитися знаходити спільну мову з чоловіком? Що ви хочете з чоловіка, який (як і жінка) толком не бачив які мають бути стосунки чоловіка і жінки.

Ви кричите про сімейне насилля? Як думаєте, з чого воно починається? То я вам скажу - ваше сімейне насилля почалося з вашої колиски. Коли ви не бачили нічого іншого, як матір, яка колупає мозок батькові. І батька, який вихований у такій же сім'ї, і який нічого іншого як гавкнути чи втулити не вміє.

Ви кажете, що чоловіки не спроможні довести жінку до оргазму? А де він має цьому навчитися? Хтось з вас учив цьому чоловіка? Не колупав мозок, а учив. Скільки разів ви йому підказали як краще? Не запропонували подивитися порнушку, а показали.  Що, соромно пояснювати? То що ви тоді хочете від чоловіка? МИ НЕ ВМІЄМО ЧИТАТИ БАЖАННЯ. ХОЧЕШ ЩОСЬ - СКАЖИ.

А хтось з вас учився доводити чоловіка до оргазму? Не тупої еякуляції, а оргазму. Прикиньте, чоловіки також відрізняють ці поняття. Ви звикли, що чоловік повинен доводити жінку до оргазму. Не питання. Повинен. Тоді і ви повинні. Коли ви думали про те, як зробити чоловіку добре???

Насправді, ніхто нікому нічого не повинен. Запам'ятайте це. Є лише добра воля, взаєморозуміння і співпраця. У "Міміно" звучало приблизно так: а якщо мені буде приємно, то тебе так довезу, що і тобі буде приємно. Жінці хочеться догоджати тоді, коли чоловік бачить таке ж бажання з протилежної сторони. І далі по наростаючій.

Альтернатива цьому - послати подалі. Чоловіки зараз дедалі більше цінять спокій, ніж регулярний секс. Дешевше заплатити повії, яка якісно виконає свою роботу і мовчки піде. Якщо ви захоплено думаєте про фалоімітатор, то чоловіки рахують гроші - гумова жінка дешевша повії. Дешевше заплатити домогосподарці за прибирання у хаті, ніж мати винесений мозок. Нічого особистого, лише бізнес. Дешевше віддати на аутсорс усе що треба, ніж утримувати дружину. Дешевше на мозок і дешевше по грошах. Економіка - рушій прогресу.

От скажіть, який дибіл вам сказав, що якщо чоловік дійсно вас кохає, то він буде виконувати усі ваші забаганки усе ваше життя, незважаючи на ваші бзіки??? Десь на днях бачив таку типу вумну цитату. Убийте те падло, яке вас такому учить. Ніколи гра не може йти лише в одні ворота. Взаємообмін. І тільки так. І тоді віддавати стає приємніше, ніж отримувати. Ще раз ВЗАЄМООБМІН.

Дівчатка, нарцисизм ні до чого доброго не приводить. Так само, як і тупі цитати. Доки ви не почнете думати головою і відчувати душею. Доки не перестанете дивитися тупі серіали, читати і постити тупі цитати. Шукайте конструктив. Істина - вона десь поруч. Не можуть бути усі чоловіки козлами просто тому, що вони чоловіки. Так не буває. хтось їм у цьому допоміг. Здогадайтеся хто?

І на хвіст. У стосунках статей будь-яка теза може стосуватися в однаковій мірі кожної зі сторін. Просто майте на увазі це.

Ну, а тим, хто дочитав сюди - крутий бонус. Знайдіть на ютубі розповідь Марка Гангора про секс. І скористайтеся нею. Не пожалкуєте. Насправді, рекомендую передивитися усі його ролики. Гуморний, толковий і конструктивний дядько. Добру - бути ;)

Ну, а тепер, можете кидати каміння, якщо я не правий.

І прошу пробачення за поширення залішанського тексту на світлині... Зачепило.

Немає коментарів:

Дописати коментар