суботу, 10 грудня 2016 р.

Змагання з ММА для дітей-початківців.


Нащодавно, в Гощі проходив чемпіонат Рівненської області з ММА для початківців.
Бойові мистецтва передбачають, що для підвищення рівня майстерності бійця потрібно проводити змагання. Ми часто дивимося як проходять змагання високого рівня з боксу, кікбоксингу, бойового самбо, ММА. 
Але ми рідко бачимо з чого починається становлення бійця. Водночас, змагання початкового рівня є не менш цікавими. На них можна побачити бійцівський дух дитини, її бажання перемагати. 
Часто удари дітей слабкі, погано поставлені, вони не точні. Кидки взагалі рідко можна побачити у якісному виконанні. Але тут важливо бачити очі дітей, які змагаються. Їхнє бажання перемогти.
Часто, серед початківців перемагає той, хто більше хотів перемогти. Техніка і тактика поєдинку залишаються на других і третіх ролях.
У цьому ролику ми постаралися показати один з поєдинків Максима Чмерука - вихованця секції козацького бойового мистецтва "Спас" з Рівного. Він змагається з таким же початківцем з секції бойового самбо.
Зараз люблять казати - "спас vs бойове самбо". Але це не так. Наш Максим програв супернику. Але він переміг себе. І ця перемога - суттєво важливіша для виховання малого козака. 



Крім Максима там змагався Захар Литвинчук. У ролику, який ви зараз побачите, він у синьому куті. У обох бійців дуже багато натхнення ;) Сподіваюся на ваші враження у коментарях до видива.



Немає коментарів:

Дописати коментар