вівторок, 26 січня 2016 р.

Як московити перекривають один з каналів допомоги Україні


Пам’ятаєте як почалася війна з москалями? Пам’ятаєте як Европа висловлювала чимраз глибше занепокоєння? Пам’ятаєте хто тоді почав нам допомагати? Воювати пішли татари, грузини, чеченці, жиди. 

А хто давав гроші на те, щоб одягнути і облаштувати армію? Так, прості українці. Але були іще й ті ж самі грузини, чеченці і жиди. Одні возили, волонтерили, а другі відстоювали наші інтереси у високих кабінетах. Зокрема за кордоном. І сиділи наші українці та жиди з діаспори у владних кабінетах США. Пам’ятаєте як пішла перша допомога з Америки і Британії? Думаєте хто її вибив? Наш уряд? Не смішіть мої шкарпетки. Ті самі жиди і українці з діаспори.


Як ви думаєте, москалі про це знають? Звичайно знають. І знаєте як вони перекриють нам ці канали допомоги? То я вам розповім. Найпростіше – це образити того, хто допомагає.  Як? Та просто – кидаємо у підконтрольні ресурси (ЗМІ та інтернет-тролі) вказівку: поширити  «смерть жидам», «Порошенко жид» і «жиди опанували Україну». Все просто – одні запускають хвилю, а другі, не зовсім розумні, її підхоплюють як приспів.

Далі трішки чекаємо і «вуаля»: Україна заповнена антисемітами. Як ви думаєте, після такого жиди вам ще допоможуть? Я б не допоміг. І вони не допоможуть.

Який висновок з цієї балаканини? Висновок ви зробите самі, якщо відповісте на запитання: «Кому вигідно роздувати антисемітизм в Україні?»



І що б там хто не казав, вкотре повторю – нам треба вчитися у жидів. Згадайте лише як і яку вони створили державу після тисячоліть відсутності такої. Якщо я не правий, значить нема чого мене читати. Продовжуйте далі працювати на Московію.

Замість післяслова. Для тролів. Жид - це традиційна українська назва цього народу. Як поляк, литвин чи московит . Звідки взялися євреї - не знаю. Поляки до цих пір кажуть "жид", майже вся Европа каже "жид", а нам не можна? Якщо українець каже "жид", то він одразу антисеміт? Ідіть глибоко й далеко зі своїм антисемітизмом.

3 коментарі: