неділю, 10 січня 2016 р.

Як ви пробачите москалів. Або деякі аспекти інформаційної війни.



Крайнім часом став зустрічати в мережі дописи про те, що у москалів змінилася концепція ведення пропаганди. Тепер хохли знову брати. Ми однакові, просто гади політики нас обманули і посварили. Ми ж завжди вас любили, ви такі ж, як і ми. Коротше ми маємо їх вибачити. Ось тут гарніше про цю концепцію розповідається https://site.ua/brett.zane/2236-kontseptsiya-menyaetsya/

Думаю, ви вже чули щось подібне. Яка реакція нормального здорового українця? Послати на три веселі тих "братів". Як сказав мій друг - "відсмокчуть вони...", але ми не пробачимо. "Ми ще за Голодомор не розрахувалися..." А тепер коротко, з деякими прикладами розповім, як ви їх вибачатимете.

Питання до старших тридцяти - що ви в дитинстві чули про Голодомор? Щось поза школою? Ось вам перша відповідь. Доки в школі (чи по телевізору) не розповіли, більшість уявлення не мала. Я чув про це лише тому, що баба розповідала про якийсь голод, який пережила у 32-му році і у 47-му. Ви чули щось про голод у 47 році? ;) У мене баба із Запорозької області. А прабаба (вона з Підляшшя) розповідала про те, як до них добиралися виснажені обірванці з великої України і розповідали про голод. "А ми їм не вірили, бо на залізниці не встигали перевантужувати вагони із зерном, які ішли з совєтів".

Це те, що я чув. Але я не уявляв масштабів.

Хтось скаже, що наше покоління не точно не вибачить. Діти - можливо...
Шановні, скільки ваших знайомих зараз на заробітках у Московії? Сподіваюся, всі чули про села, де всі чоловіки в процесі мобілізації утікали до москалів на заробітки? Пошукайте в мережі, якщо не чули. Думаєте такі дядьки ображені на своїх працедавців ;) ? За що вони мають їх вибачати? Хіба за те, що мало заплатили ;) Скільки таким потрібно часу щоб "прастіть"?

І це мова про Західну Україну, про решту промовчим.

Ви пам'ятаєте як американці бомбардували Сербію у 99 році? Знаєте з чого все почалося? ;) Серби ввели війська у Косово і почали геноцид албанців? ;) Про це кричали усі ЗМІ! Ну тоді, напевно точно ви не чули про масові заворушення в Албанії. Здається у 1997 році. Тоді ще були пограбовані армійські склади. ;) До чого це я? Та до того, що та зброя і люди потім попали в Косово і албанці з ним грабували і убивали сербів. А Мілошевич, у відповідь, щоб зупинити це, задіяв війська для захисту сербів.

Сподіваюся, те, що було далі ви знаєте - бомбардування, самостійність Косово, трибунал над Мілошевичем. І ніде (!) ви не знайдете інформації про те, що в Косово першими почали албанці. Це раптово зникло. Настільки, що я свого часу навіть не встиг використати це для дипломної роботи ;) Лише непрямі підтвердження про заворушення в Албанії. До чого це я? До того, що весь світ переконаний у вині Мілошевича. Який захищав свій народ.

Ще не набридло? Продовжимо? ;) Я це до того, що триває інформаційна війна. І ми її програли років 15 тому. Хочете кілька її законів?
1. Перемагає той, хто перший починає.
2. Перемагає той, у кого більше ресурсів.
3. Супротивник не здогадується про те, що проти нього почалася війна, доки її не програє.

Ці закони були сформульовані московитськими військовими теоретиками ще у другій половині 90-х. Тоді, коли у нас у цьому напрямку і кінь не валявся. Брешу ;) Олександр Литвиненко "Інформація і безпека". Журнал "Нова політика" №1 за 1998 рік. Саме ця стаття описує так звану помаранчеву революцію. Це до того, що я про це забув через 6 років. ;)

Так ось, інформаційне протиборство має неймовірно багато нюансів. Здавалося б чудовий лозунг "Єдина країна/Єдіная страна"... Але більшість просто не звертає уваги на те, наскільки зменшилася кількість інформації українською. Лише одиниці. Більшість плювати на вашу мову. Ані русскаязичниє патріоти. І нє смєйтє іх трогать, патамушта бальшинство защіщающіх Украіну на вастокє - ето парні, каториє гаварят на рускам.

Іс саме завдяки русссскаязичьним москалі прийшли до нас з війною. Захищати рускаязичьних від бандєровцев. Сука, якби не русскаязичні, то не було би приводу для війни. Це нічого? Звичайно нічого, бо я вузьколобий вишиватник ;) Десь так це звучить.

Іще не вірите? То вам я нагадаю про "вікно політичних можливостей Овертона", коли за п’ять кроків суспільству можна нав’язати що завгодно: наприклад, зробити звичним явищем канібалізм чи легалізувати педофілію. 

Знайдіть про це, прочитайте. Будете здивовані.

Якщо і зараз ви не вірите, то задайте собі просте питання: коли ви викурили останню цигарку? Це я до того, що 90% гуртової торгівлі тютюновими виробами в Україні контролюється компанією "Мегаполіс-Україна", дочкою московитської "Мегаполіс". А мамка, крім усього іншого, виготовляє зброю. І цією зброєю убивають наших хлопців. А за податки - промивають нам мозок.

Як думаєте, автору промили? ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар