четвер, 24 жовтня 2019 р.

Як навчити дитину правильно падати





Навчити правильно падати легко, особливо навчити правильно падати дитину за допомогою гри. Ігрові методи навчання у бойових мистецтвах допомагають зробити це легко, невимушено і весело. Одне діло - діти відпрацьовують падіння стандартними методами, а зовсім інше - методи, які нам дають бойові ігри.



Українські народні ігри містять у собі велику кількість вправ, які можуть використовувати бойові мистецтва. Наведена у відео гра дозволяє у невимушеній формі напрацювати один з основних рефлексів самостраховки - падіння на бік. Спочатку вправи робляться сидячи, потім - у присяді і напівприсяді. Те ж саме можна робити і в положенні стоячи. Але для цього потрібно підстеляти гімнастичні мати, щоб на перших порах прибрати страх падіння.

Козацьке бойове мистецтво "Спас", в першу чергу - це традиційні українські методи воїнсько-фізичного виховання. А в основі української традиції тіловиховання лежать ігри для дітей. Рухливі ігри, які не лише допомагають розвиватися фізично, а й дають рухливу базу для подальшого розвитку дитини у бойових мистецтвах.

Немає коментарів:

Дописати коментар