четвер, 13 квітня 2017 р.

Як спекти паску. Українська кухня





Як спекти паску – найбільш актуальне питання на Великдень (Пасху). Пропоную вашій увазі перевірений рецепт. Секрети розповість вам моя тітка – вона розповість як спекти смачну паску вдома.
Отже, що нам для цього потрібно:
Інгрідієнти:
- 15 яєць. 
- 8 стаканів цукру. 
- 1.5 літри молока. 
- 2 пачки дріждів. 
- родзинок (ізюму) на смак. 
- ванільний цукор або ваніль на смак. 
- стакан олії. 
- приблизно 300 грам масла. 
- муки стільки, скільки вбере тісто. 
Розминаємо дві пачки дріжджів, добавляємо туди цукор та розтираємо. Розтерли і добавляємо перекип'ячене і охолоджене молоко. Добавляємо 15 яєць, та збиваємо це все блендером, поступово сипемо туди десь 12 стаканів муки, та добре перемішуємо опару. 
Коли вона стане однорідною массою, ставимо її бродити в тепле місце на півтори-дві години. Коли опара буде готова, заливаємо родзинки гарячим кипятком, та чекаємо 5 хвилин. Тим часом масло ставимо на газову або електроплиту щоб масло розтопилося, також до розігрітого масла ллємо 1 літр олії. Виливаємо це все до тіста, також можна добавити туди меду. Перемішуємо це все і добавляємо туди муки стільки скільки вбере тісто, також тісто можна відбити, це потрібно для того щоб тісто було пухкішим. Тісто кладемо в тарілку, присипаємо мукою та накриваємо його якоюсь ганчіркою або рушником. Коли тісто зійшло, змазуємо форми для пасок твердим жиром, маргарином або маслом. Виробляємо паски, форму закладаємо на одну третю, знову накриваємо паску, та ждемо поки тісто підіймется. Коли паска вже підійшла, змазуємо її збитим яйцем. Ставимо паску в духовку розігріту до 170 градусів та ждемо поки паска спечеться, це приблизно 50 хвилин. Смачного. Чекаємо ваших відгуків.

#ШколаУкраїнськихЮтуберів #українські #ютубери #Українські ютубери #їжа #Українською#кухня

Немає коментарів:

Дописати коментар